Мамин сладък: Бургаски батки се гаврят в затвора с прокурорското синче

Новини
19:09 - 31 Март 2023
9180
Мамин сладък: Бургаски батки се гаврят в затвора с прокурорското синче

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е бил настанен в килия заедно със сериозни престъпни авторитети в Бургаския затвор. 19-годишният бабаит бил по-нисък от тревата и не смеел да се отваря на батките. Това разказаха неофициално служители на Съдебна охрана преди заседанието на Бургаския районен съд, пише в."Телеграф".

Синчето ще остане поне 10 дни в Бургас, тъй като се явява на дело пред Районния съд по обвинение за меле пред плажно заведение в Созопол от лятото на 2021 г. Заседанието в петък бе отложено за 11 април, тъй като пострадалият от побоя Петър се оказа нередовно призован и не се яви.

Обитатели на зандана край морето успели да свият сармите на перничанина, който в Софийския затвор се забърка в конфликт с джигита Георги Семерджиев. Според мълвата в морския град Васил дори е бил подложен на гаври от яките батки, чието естество оставяме на въображението на читателите.

В съдебната зала пък Васил Михайлов помоли съдия Мая Стефанова да изгони журналистите, които му задаваха въпроси как се чувства в Бургаския затвор. „Те ми се подиграват, не им давайте да ме снимат“, настоя пернишкия бабаит. Думите му обаче не трогнаха изобщо съдебния състав, който просто отложи делото за следваща дата.

Набързо конвоиращите го закопчаха с белезници и отведоха при новите му съкилийници.