Манекена от Маями детронира Пиленцата от Монако

Кретен, който се е взел на сериозно - подиграват се в нета на новата интернет звезда

Нещо за четене
12:03 - 11 Юли 2022
4335
Манекена от Маями детронира Пиленцата от Монако

Манекена от Маями детронира „звездните“ си колеги Пиленцата от Монако само с две видеа от колата на Филип Плейн. С цел да ги подразни и да се изфука, засне клипове в личния автомобил на дизайнера и от там изпрати виртуален поздрав към Нина и Боби – Пиленцата от Монако.

„Пиленца, здравейте. Искам да поздравя Манекена от Монако, а аз съм Манекена от Маями”, започна едното си видео Марин от Маями, както е истинското му име. Седнал в луксозната кола на Плейн, нашенецът обяви автомобила за продан. „Тази кола е едно от едно. Всички, които имат интерес да я притежават, нека да ми пишат на лично съобщение“, сподели в мрежата и добави, че цената на автомобила по поръчка е $1,3 млн.

Освен като Манекена от Маями, Марин се подвизава и с артистичния псевдоним DeLaTrap и има рап парчета в интернет платформите. Оказа се, че и той като Пиленцата от Монако е родом от Пловдив. В последните години живее в Маями и Чикаго, а в профила му в Инстаграм пише, че се занимава с търговия на луксозни автомобили и лодки. Има качени десетки луксозни коли с обявени цени, а Марин гарантира, че може да се погрижи да ги достави до всяка точка на планетата.

Освен с коли, Манекена от Маями търгува и с криптовалута. А хобито му е да обикаля света, като се фука, че до момента е минал в над 40 държави, отбелязва Телеграф. Най-вероятно сега Филип Плейн е решил да се раздели с поръчковия си джип и нашенецът от Маями използва възможността да се изтъкне и изпъкне. Той има и други клипчета, на които демонстрира луксозен начин на живот. 

"Поредният ненормалник, достоен наследник на Пиленцата от Монако”, “Кретен, който се е взел на сериозно”, са само част от коментарите в нета, които се подиграват на новата интернет звезда.