Манекенка призна: Заради бившия ми се напивах постоянно и припадах

Новини
22:15 - 30 Март 2023
8291
Манекенка призна: Заради бившия ми се напивах постоянно и припадах

Един от най-красивите модели в света – испанката Джесика Гойкоечея, за първи път разказа в предаване какво е преживяла, докато е била заедно с бившия си приятел – манекенът Ривер Випери. Двамата се разделиха преди три години, но чак сега 26-годишната каталунка събра смелост да запознае аудиторията с най-тежките моменти, през които е преминала при съжителството си с Випери.

Гойкоечея, която в момента се изявява повече като моден дизайнер, каза, че не е запазила почти никакви хубави спомени с Випери по времето, когато бяха заедно.

По думите ѝ психологическият тормоз, на който я подлагал, бил в пъти по-страшен от физическия.

През тези две години и половина, в които бяхме заедно, той си играеше с психиката ми. Убиваше ме всеки ден, коментира тя.

Младата жена, която има над 1,8 млн. последователи в Инстаграм, заяви още, че по време на връзката им е искала да се разделят, защото се чувствала крайно нещастна, но в същото време е имала чувството, че ще изглежда като "много безсърдечен човек", ако го напусне.

Съзнавах, че това не е нормално – бях тотално заличена като човек. Беше супер трудно да се измъкна от тази връзка. Опитвах се да го напусна милиард пъти, но манипулациите му всеки пък ме караха да размисля и оставах с него, сподели Гойкоечея.

Моделът дори допълни, че връзката ѝ се е превърнала толкова токсична в края, че на всяко мероприятие, на което присъствала, прекалявала с алкохола и винаги след това припадала вкъщи.

В крайна сметка 26-годишната жена казва "Баста!" и слага окончателен край на връзката си с Випери след последната му издевателство над нея. Заради последния си акт на агресия, тя подава сигнал в полицията и той престоява няколко дни в ареста. Когато излиза, казва пред медиите, че всичко е абсолютна лъжа и никога не я е нападал.

Слава богу, имах видеозапис, с който доказах, че всичко е истина. Тогава спрях да го съжалявам и прекратих връзката си, завърши тя.

От миналото лято Джесика Гойкоечея е щастливо обвързана с бившия футболист на "Барселона" Марк Бартра, който в момента защитава цветовете на турския "Трабзонспор".