МАНГАВА ТУТ! Вижте годежа на Лоренцо на Софка (ВИДЕО)

Младият ром ще встъпи в граждански брак с годеницата си на 25 ноември

Шоу
13:46 - 19 Април 2023
25092
МАНГАВА ТУТ! Вижте годежа на Лоренцо на Софка (ВИДЕО)

Лоренцо на Софи Маринова ще встъпи в граждански брак с годеницата си на 25 ноември. Няколко месеца преди това ще бъде факт годежът на младия изпълнител, който прочутата му майка организира.

Градусът на настроението на празненството със сигурност ще бъде висок. Седмица преди официалното събитие Етрополската духова музика озвучаваше важно събитие от подготовката за годежа на Лоренцо и Мария.

Софи Маринова с роднините си бе при своите сватове и се раздаде с кръшни танци на тротоар пред дома им в Етрополе, а роднините й също дадоха максимума от себе си с танци, наздравици и възгласи.

Фолк звездата Роксана отправи първа своя поздрав към Софи и бъдещото младо семейство: “Честити да сте ми! Честита радост мила моя Софи. Бъдете здрави, благословени и щастливи. На сватбата ще съм там. Мангава тут”.

“Честита радост, скъпа Софи, бъдете щастливи и благословени! Бог е Добър” – написа певицата Стефани.

“Празнуваме честността на булката. При сватовете сме. Другата седмица е годежът” – обясни пиарът на Софи в клипче, показващо веселбата. 

Наскоро певицата разкри в телевизионен ефир, че сватбата вече е планирана, като приготовленията вървят с пълна сила. “Момичето го познаваме. Живее до нас. Много е миличко” – обясни в типичния си стил Софи и отсече: “Която жена обича Лоренцо, и аз я обичам”.

Синът на звездата Лоренцо и приятелката му, която скоро ще стане и негова жена, вече живеят заедно под един покрив.

По думите на Софи Маринова тя се познава със сватовете си още от детските години, защото всички са от Етрополе. “Те ми познават характера”, подчерта бъдещата свекърва, която засега твърди, че е изключение и е много приятелски настроена към снаха си.