Мара Отварачката: Имам нова любов!

Певицата отвори нова страница в живота си

През ключалката
12:16 - 06 Януари 2020
4167
Мара Отварачката: Имам нова любов!

Мария ще отпразнува творчески юбилей след броени дни. Певцата разказа на какво е останала вярна през годините и как се е променила.

„На 13-и януари отбелязвам своя 38-и рожден ден. Подготвям нещо много хубаво за 20-годишния си юбилей на сцената. Напоследък доста излизам и се наслаждавам на живота си. Открих нова страница в живота си. Зареждам се от нощния живот, от срещата с хора, приятели. Има и нова любов. Аз винаги съм влюбена“, споделя тя пред „Папараци“.

„Музиката е моето сърце. Имам уникалната възможност да изкарвам хляба си като работя това, което обичам. А когато обичаш  това, което правиш, то не те затруднява. А трудните моменти ни учат, така че нека да ги има и тях, за да може да се наслаждаваме на успехите си. Трудните моменти са училището в моя живот“ – казва певицата.

Категорична е, че не дава съвети, защото всеки сам трябва да направлява живота си. „Всеки създава своята история индивидуално. Човек трябва да вярва в това, което иска да му се случи и моментите, в които не се получават нещата, не трябва да те събарят, а да те нахъсват още повече и да те мотивират“.

„Не се усещам като човек, изминал 20 години, единствено трудът ми говори за това, но аз като дух и вътрешно усещане съм още някъде там, по средата. Продължавам да изтръпвам всеки път, когато излизам на сцената, където и да е тя“ – признава още изпълнителката.