Мара Отварачката намери пари и за тази учебна такса на дъщеря си

50 бона струва училището на Марая

Нещо за четене
18:35 - 31 Август 2024
4052
Мара Отварачката намери пари и за тази учебна такса на дъщеря си

Родителите на ВИП първолаците вече са готови да изпращат децата си в час. Едни в скъпарски училища, а други в държавни.

По-голямата дъщеря на попфолк певицата Емилия - Мира, тръгва на училище по-рано от обичайното, защото е записана в едно от най-скъпите учебни заведения у нас - Англо-американското в покрайнините на София. Там учебната година започна на 21 август, а наследницата на певицата дойде със завиден морски тен, натрупан от морето. Тя, както и брат й Иван, е плод на любовта на Емилия с Коко Динев. Певицата има още една дъщеря -Жоржина, кръстена на сегашния й мъж - Жорж Башур.

Учебната година в Англо-американското училище струва близо 50 бона, но това не притеснява амбициозните родители.

Сред тях е и Мария, по-позната с прякора Мара Отварачката. Нейната единствена дъщеря - Марая, също е възпитаничка на частното училище. Тя е в 11-ти клас и всяка година училищната такса е предизвикателство за Мария, но тя винаги намира по някой щедър мъж, който да плати 50-те бона.

Наскоро Отварачката съобщи, че се развежда с третия си мъж - Мирослав. Тя призна, че за 12-и път взима решение за раздяла, но този път се зарече да е окончателно. Певачката бе категорична, че живяла в токсична връзка с мъжа си, който преди повече от година я преби брутално. Тогава Мария специално поиска прошка от дъщеря си Марая за грешката да живее в насилие. Слухове разделиха и Емилия преди няколко месеца, но въпреки тях двойката се показа наскоро в нета в отлични отношения.

Марая

„А пък ние сме готови за първия учебен ден с моите близначки. Всичко вече е купено. Ружа и Далия вече са на 7 години. Записахме ги в държавно школо, в което има и занималия“, споделя Ути Бъчваров. Готвачът вече е обиколил големите столични книжарници и накупил всичко необходимо за първия учебен ден. „Последните дни на лятото изкарваме в Родопите, тук е много красиво“, щастлив е популярният мастършеф.