Мара Отварачката взела рокли от операта

През януари фолк певицата ще празнува 20 години на музикалната сцена

През ключалката
15:54 - 19 Ноември 2019
2290
Мара Отварачката взела рокли от операта

Мария вече са готви за важен юбилей. През януари тя ще празнува 20 години на музикалната сцена и тъй като е рожденичка на 13-ти, ще слее двата празника в едно невероятно парти, призна самата тя.

“Аз пея от много повече години. Реално започнах от предаването “Като лъвовете”, но стартът ми в “Пайнер” беше преди 20 години. Тогава бях на 18, така че сетете се на колко ще стана през януари. Доскоро се чудих какво мога да направя, защото аз съм правила всичко и съм измислила нещо, което е много интересно. Мисля, че ще бъде много хубаво и на този етап от моя живот това би ме направило много щастлива. Избрала съм си подходящите хора и подходящото място. Искам да е някаква страшна лудница, да е някакъв страхотен купон. Искам да си изпея най-хубавите парчета, да ми дойдат най-готините колеги, приятели и т.н. Януари ще бъде голямото избухване”, споделя тя пред Ива Софиянска по Нова тв.

Миньончето разказа и за прослушването в комплекс “Приказките”, където се явява прясно завършила училище и от където започва всичко.

“Даже на прослушването бях с абитуриентската ми рокля, защото беше най-добре изглеждаща и ценна за мен. Сестра ми и нейна приятелка ми бяха балет, наехме рокли от операта в Стара Загора, защото изпълнявах две песни на Глория, “Откраднат миг” и “Циганско сърце”. С тези две песни спечелих първия си договор. След това направих първата ми песен “Спомен”, тя веднага си стана хит и с три-четири песни и с такива на колеги започнах да ходя по участия.” – разказва изпълнителката.