Марчето Бакалова опасно близка със суперзвездата Андрю Гарфийлд

Мария е отново в прогнозите за наградите "Оскар", като е в Топ 10 на актрисите със силни роли през годината

Шоу
16:51 - 11 Септември 2024
2706
Марчето Бакалова опасно близка със суперзвездата Андрю Гарфийлд

Нашата звезда Мария Бакалова и прочутият Спайдърмен Андрю Гарфийлд присъстваха на вeчерята, дадена от световния бранд "Шанел" в Торонто, където в момента се провежда един от най-престижните кинофестивали. Мария участва с 2 филма - българското предложение за "Оскар" - "Триумф", и филма, с който се откри фестивала в Кан за Доналд и Иванка Тръмп.

В него Бакалова играе ролята на Иванка. За лентата "Стажантът" Мария дори получи личните поздравления за играта си от холивудската икона Кейт Бланшет.

Всъщност това не е първата публична поява на Мария и Андрю Гарфийлд. Двамата бяха засечени преди време отново в опасна близост. Репортери отбелязват, че в Торонто са неотлъчно заедно и не се страхуват вече да позират на фоторепортерите заедно.

Мария е отново в прогнозите за наградите "Оскар", като е в Топ 10 на актрисите със силни роли през годината. Премиерата на "Стажантът" ще бъде непосредствено преди изборите в САЩ. След Торонто младата актриса се връща в Ирландия, където снима новия си филм, а след това лети за Лос Анджелис, за да подпише договор за нов комерсиален филм с популярни актьори. Дали с нея ще бъде и Андрю, ни предстои да видим.

Слухове, че има проблем във връзката ѝ с Валери Григоров, бродят отдавна, а напоследък те се засилват още повече. Дали ще оцелеят - само времето ще покаже.