Марешка от „Игри на волята“ става певица

Любопитно
11:08 - 28 Януари 2020
2575
Марешка от „Игри на волята“ става певица

Марешка Бардем, известна от риалити предаването „Игри на волята“ и участието си в конкурса „Плеймейт“, тръгва по нов път - този на музиката. Първият сингъл на Маша, който излиза под името „Заблуда“, беше представен с онлайн премиера през изминалата вечер.

„Отдавна искам да се занимавам с музика и да правя парчета като тези, които обичам да слушам. „В момента Русия създава едни от най-големите хитове в световен план – това беше и причината да потърся професионалисти от този пазар. Ще ми бъде интересна реакцията на хората, надявам се да им хареса“, споделя Марешка.

В края на миналата година Марешка заминава за Москва, където се среща с Александър Фоменков – създател на парчетата на руската звезда Ганвест. С него записва песента „Заблуда“, а междувременно договаря работата по следващите песни.

„Текстът е създаден от мен и моя приятелка. Преживях тази история и смятам, че доста хора, които са се сблъскали с нещо подобно, ще се припознаят“, допълва Марешка.

Клипът е заснет във Варна и е дело на Георги Салпаров. В ролята на приятел на Марешка влиза професионалният актьор Валери Вълчев.