Марешки угрижен за бедния българин

ВОЛЯ подкрепя комисия за прехода, но не и за Божковите твърдения

Политика
09:06 - 17 Юни 2020
1413
Марешки угрижен за бедния българин

Нямам особено големи основания да вярвам на това, което хвърля в публичното пространство, Корнелия Нинова. Това заяви в ефира на Би Ти Ви заместник-председателят на Народното събрание и лидер на партия "ВОЛЯ" Веселин Марешки. Нека да видим първо дали ще има вот на недоверие, да видим мотивите, и тогава ще решаваме, коментира още Марешки на въпрос дали неговата партия ще подкрепи вота на недоверие към кабинета.

Веселин Марешки поясни, че е несериозно да се прави анкетна комисия за това какво говори един човек, визирайки бизнесмена Васил Божков. Марешки подчерта, че партия "ВОЛЯ" с две ръце ще подкрепи анкетна комисия, която да разследва прехода.

"Нали разбирате, че мандатът свършва, а хората не живеят добре, обърна внимание Марешки в контекста на политическата обстановка у нас и подчерта, че по отношение на записа, който се свързва с гласа на премиера Борисов, не е нормално да има такъв диалог. Марешки е убеден, че с нищоправене не може да се стартира политически проект. Аз не се притеснявам от политически субекти - за съжаление, българският народ може да получи от същото, ако се подведе да гласува отново за същото. В края на мандата все по-ясно става, че каквото говорим ние от "ВОЛЯ", е правилно", коментира още фармацевтичният бос.