Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев пристигат в Поморие като коледен Знак в Абсурдни времена

Култура
14:00 - 05 Декември 2022
2519
Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев пристигат в Поморие като коледен Знак в Абсурдни времена

Дебютът на музикално-поетичния спектакъл "Абсурдни времена като коледен Знак" ще бъде представен за първи път в Поморие. Това ще се случи на 16 декември, от 18:00 часа в Народното читалище (НЧ) "Просвета 1888", съобщиха от пресцентъра на местната община.

На сцената на читалището, за да представят спектакъла, ще излязат Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев.

"Абсурдни времена – НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ" е най-новата съвместна книга на поетите Маргарита Петкова и Добромир Банев. Версията е "нецензурирана", но не защото в нея има вулгаризми, а защото поетите разказват за нещата от живота и любовта между двама души – без цензура.

Знакът е коледен, но не само защото месецът е декември и сме пред навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, а защото "Знак" е името на най-новия осми поред албум на певицата Ирина Флорин.

Освен най-новите песни, феновете на певицата ще имат възможността да се докоснат на живо и до някои от големите ѝ хитове в модерни интерпретации, добавиха организаторите на събитието. Те обясниха, че дебютът на музикално-поетичния спектакъл "Абсурдни времена като коледен Знак" ще бъде представен за първи път в Поморие, защото е замислен и създаден само за Поморие. Входът за събитието ще е свободен.