Мари на Гала показа зърна

Нещо за четене
15:43 - 12 Април 2022
7689
Мари на Гала показа зърна

Дъщерята на тв водещата Гала показа, че вече взима пример от майка си относно разголените фотоси. Блондинката от Плевен винаги е признавала, че няма големи гърди и обича да ги пуска на свобода без сутиен. В последно време Мари Будева също се показва пред последователите си в социалните мрежи с впито облекло в горната част на тялото, без сутиен и с щръкнали зърна.

Мнозина я нападнаха заради провокацията и това, че прилича повече на плеймейтка, но не и на възпитано младо момиче. 25-годишната звездна наследница винаги е твърдяла, че е срамежлива и много чувствителна, пише "Уикенд". Мари се е жалвала, че с дни преживява всеки отрицателен коментар в социалните мрежи. Е, явно не е срамежлива да качва по-провокативни кадри или смята, че това е по-лесният път към успеха. Родителката й не проби с голота, а се снима както майка я е родила за „Плейбой”, когато беше в пика на своята известност. За разлика от нея Мари така и не може да се наложи и е обект на доста критики. Преди време Будева призна, че мечтае един ден да бъде пиар на политик, но едва ли подходът й с еротичните кадри е правилен за тази професия. Младата девойка завърши пиар в Софийския университет, но за момента не мисли да започва работа, защото се труди като инфлуенсър.

Мари не обича да носи сутиен и тялото й определено не е толкова слабо, колкото на снимки

Освен голите снимки, другото, която прави впечатление на последователите на наследницата на Гала са килограмите. Младото момиче е трупнало доста килца в последните месеци, но те си личат само в клипвете й. На снимки Мари е стройна и слаба, досущ като фолк певицата Андреа, която се вталява с фотошоп и на живо е неразпознаваема.

Гала дава на дъщеря си пример в живота

Девойката постоянно парадира, че не яде захар, глутен и млечни храни, а слага в устата си само здравословна храна. Отделно спортува или поне така твърди, но никак не си личи. „Опитвам се да се храня здравословно и в разумни количества, но не диетично. Имам теория, че нещата се неутрализират – например 6 палачинки и един зелен чай“, заяви преди време звездната наследничка.