Мъри пак недоволства от терена: От лед отидохме на разорана нива

Спорт
18:00 - 19 Февруари 2023
1758
Мъри пак недоволства от терена: От лед отидохме на разорана нива

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви след десетия пореден шампионатен двубой на “сините” без победа, че на разорани ниви, каквито са терените в България към този момент, футбол не може да се играе. Също така Мъри допълни след днешното равенство (1:1) срещу Пирин, че утре ще има яснота дали тимът ще се подсили с нови попълнения.

“Винаги не е приятно, когато Левски не побеждава. Не успяхме да отбележим ситуациите, които имахме. През първото полувреме Пирин бе по-мотивиран, но през второто нещата се промениха. Имахме ситуации да затворим мача. На разорани ниви не може да се играе, колкото и да се постараха домакините.

Имаше прекрасна публика, хубаво време, но нямаше хубав терен. Това попречи. Изпуснахме и положения, вратярят им спаси. Да търсим оправдание не е най-добрия вариант. Това са условията и ще продължаваме да се борим.

Отборът има идея как да играе, но за качество на футбола не ми се говори. Левски има достатъчно силен отбор, когато всички оздравеят и условията за футбол са добри”, каза Стоилов, който на въпрос за евентуални нови попълнения, отговори по следния начин:

“Имаме разговори с определени футболисти, утре ще видим какво ще се случи”, заяви Стоилов, който добави, че на тима се отразява и провала на сделката с Юнайтед груп.

“Нормално е да тежи. Шест месеца чакахме, клубът и всички правехме всичко възможно нещата да вървят по най-добрия начин”, разясни Стоилов, който е категоричен, че състезателите трябва да се постараят повече, за да оправдаят очакванията на запалянковците.

“Привържениците винаги са мотивирани. Футболистите са длъжни да им отговорят с по-добра игра и победи”, сигурен е треньорът на “сините”.