Мъри се радва: Все повече хора започват да идват на мачовете

Спорт
12:44 - 04 Декември 2023
2301
Мъри се радва: Все повече хора започват да идват на мачовете

Старши треньорът на втородивизионния турски Гьозтепе Станимир Стоилов говори след категоричната победа с 3:0 Гиресунспор у дома. Мъри записа втори последователен успех откакто е в Турция, а отборът му излезе на трето място във временното класиране на Първа Лига.

"Това беше много добра и важна победа за нас. Имахме много възможности в мача, но не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, особено в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в същото време се опитахме да направим това и се фокусирахме върху него. Това също беше важно за нас. Опитахме се да играем нашия стил. Опитахме се да играем по-доминиращ, агресивен и динамичен футбол. Променихме това, което искаме. Искаме да продължим по този начин, защото това ни носи успех", заяви Мъри.

"Ще продължим да работим много здраво. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това. Също така ще продължим да радваме нашите фенове. Гьозтепе има много фенове и все повече хора започват да идват на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъде по-добри за тях", завърши Станимир Стоилов.