Мъри Стоилов демонстрира знания по математика: 100 000х10=10 млн.!

Преди не виждах нищо лошо в модела "Бащица", призна наставникът на сините

Спорт
12:55 - 21 Октомври 2021
928
Мъри Стоилов демонстрира знания по математика: 100 000х10=10 млн.!

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов,  се развихри и говори по много теми, свързани с клуба, БФС и българския футбол. Той заяви, че Сдружение на феновете, в което да бъдат акциите на клуба, ще е най-чистият модел за Левски.

Той е на мнение, че това е начинът да се види дали левскарите наистина са толкова много. Легендарният специалист добави още, че ако 100 000 левскари плащат членски внос по 10 лева на месец - това са... над 10 млн. на година.

"Преди не виждах нищо лошо и в модела „бащица“, докато „бащицата“ не иска да се качи на влака. В същото време и парите на „бащицата“ бяха управлявани лошо. Ако бяха харчени правилно, моделът щеше и сега да работи в Левски. Казах, че адмирирам и това ми е мечта ние, левскарите, да създадем сдружение, с което хем да помагаме на клуба финансово, хем да имаме право на избори да кажем кой да е нашият президент", каза Стоилов. 

"В момента, в който се изчистят всички детайли между клуба и това нещо, ще се обяви и ще видим докъде можем да стигнем. Същевременно ще видим наистина ли сме толкова много левскари и да почнем да се броим", допълни наставникът на Левски.

"Като създадем сдружението ще имаме възможност да се преброим. Ако се съберем 100 000 левскари и дори по 10 лева даваме на месец – това са над 10 млн. на година. На Левски тогава не му трябва модел бащица. Това ще е най-чистият модел", показа знания по математика Мъри.

"На Левски му трябват добри управници, за да инвестират тези пари, да го развият и управляват правилно. Това е перфектно, аз съм „за“. Трябва да се изчистят всички детайли. Надявам се колкото се може по-бързо да стане, за да може Левски да започне да генерира отнякъде приходи", каза още Станимир Стоилов.