Мариан Вълев и Цвети Стоянова на "Чалга" в Бургас

Двойката вече не се крие, въпреки че Куката е 25 години по-голям от нея

Новини
16:23 - 09 Март 2023
12154
Мариан Вълев и Цвети Стоянова на "Чалга" в Бургас

По всичко изглежда, че слуховете за връзка между Мариан Вълев и златното момиче Цветелина Стоянова, са верни. Двамата се появиха заедно на премиерата на новия филм на Вълев - "Чалга", който бе представен пред пълната зала в Дома на Нефтохимика в Бургас.

Нещо повече - Цвети и Мариан не криеха, че са повече от колеги, а според мнения на очевидци двамата са страхотна двойка.

Куката е 25 години по-голям от нея, но е изключително галантен и през цялото време не само я обсипва с комплименти, но и кара да се чувства като най-важната жена на света. За бившата гимнастичка Цвети се знае, че имаше дълга връзка с футболиста Александър Любенов, с когото обаче се раздели през 2019 година.

След това тя пое по нов път и до този момент не бе известно да има нов мъж до себе си.

Цвети участва в новия филм на Куката - "Чалга", и то в една от главните роли, превъплащавайки се брилятно в образа на непокорната Роза.

Сюжетът на филма разказва за историята на 18-годишно момиче, което е силно повлияно от чалга средата. Филмът е вдъхновен от истински истории. Главата героиня - Барбара или просто Барби, иска да стане певица и е готова на всичко, за да постигне мечтата си.

Главната цел на русокосата хубавица, изиграна от младата актриса Елеонора Иванова, е да си направи операция на гърдите и да си сложи силикон. Тя живее според каноните на интернет и се опитва да преследва мечтите си. Съдбата обаче я среща с Роза, за която този свят е пълен фалш.