Мариана Попова: По-умна съм от останалите певици

Нещо за четене
18:48 - 20 Юни 2021
7254
Мариана Попова: По-умна съм от останалите певици

Мариана Попова се подготвя за големия си концерт, който ще се състои на 14 август в Летен театър-Бургас. Заедно с нея на сцената ще излезе симфоничният оркестър на Държавна опера-Бургас. Попова ще представи новия си албум “Истина”.

„Изненадата в този концерт е самият концерт, това е голямо събитие за мен самата. Огромна моя мечта беше да пея със симфоничен оркестър, а идеята за концерта дойде от цигуларя Чавдар Вълков, но си изчака времето и сега вече е факт. Диригент ще е невероятният и изключително талантлив Митко Косев. На концерта ще изпълнявам както нови, така и познати мои песни, а също и две кавър версии – на АВВА и на Адел, които са ми много любими и страшно ги обичам. Освен на 14-ти август, ще направим концерт и на 20-ти септември в конгресен център Варна, а на 28-ми септември в Добрич. Надявам се всичко да е наред и да продължим, а напролет да направим голямата десетка – едни 10 града, защото в момента няма как. Концертът ще е много емоционален и красив, като ще минем през всичките периоди и моменти от кариерата ми. Ще бъде нещо като затваряне на един емоционално-баладичен период и отваряне на нова страница в работата ми с един поп-рок албум. Новият ми албум съдържа 10 песни и е с продуцент Игор Марковски, а всички, които присъстват на концертите ще могат да се сдобият с него“ – разказва певицата пред „Труд“.

В личен план се радва на хармоничната си връзка и прекрасен семеен живот с актьора Веселин Плачков. Не иска да пуска свои снимки по бански от красиви плажове и курорти, както много други певици правят, за да събират повече лайкове.

„За мен това са безсмислени неща. Не съм такъв тип човек и не смятам, че това по някакъв начин ще ми донесе дивиденти. Имам прекрасен мъж, който ме обича много и нямам нужда от допълнително потвърждаване на това, че съм много хубава и т. н. Предпочитам да споделям тялото си с мъжа ми, отколкото с аудиторията в интернет, може би съм малко по-умна от останалите – не знам. Дупе, цици и уста всички ги притежаваме и на мен не ми трябва да си качвам такива снимки за повече лайкове. Аз съм щастлива, че песните ми са емоционални, а имам и социални постове, които също събират много лайкове. Като се изкажа по повод някоя тежка ситуация в България и ми прави впечатление, че хората ме четат, а и на мен това ми е по-интересно да споделям. Иначе има постове от сорта на “гледай ме в очите”, а тя си снимала устата и цепката между гърдите, и аз се питам – къде са тия очи? Или друга написала “никой не може да ме съди” до името на Паулу Коелю, а гърдата пак я показала на преден план!“ – споделя звездата на БГ музиката.