Мариана Попова: Самолетите са най-големият развъдник на заразата

Новини
10:01 - 11 Януари 2021
6317
Мариана Попова: Самолетите са най-големият развъдник на заразата

Певицата Мариана Попова се показа като човек с гражданска позиция и с отношение към пандемията заради коронавируса. Тя публикува снимка, с която даде пример какво се случва в действителност. Разбира се, постът й в профила й във Фейсбук разрази дискусия.

"Всичко разбирам и за нищо не споря, дори не питам. Оставям това тук..., написа тя, публикувайки снимката. - За мен самолетите си остават основния развъдник. Когато е опасно, пандемия е и се затваря всичко, редно е според мен, държавите също да се затворят временно и да се спрат всякакъв вид транспорти външни и вътрешни пътувания, а това със самолетите е пълно недоразумение. Масова сбирка в малко затворено помещение с вентилация. Дет` се вика, в моловете е същото, но там имаш пространство. А колко познати видях, пътуват по света, летят, качват, прекачват. Не знам, но е сбъркана работата", допълни Попова.

"Всичко е толкова сбъркано и нелепо-пълен фарс! И аз пътувах така в един претъпкан самолет, но с маски... Я вижте какво е в Кауфланд, Фантастико, Бриколаж - същото! За какво става дума?!? Тука може, тука не може...", отговори Красимира Маринова.

Михаил Чехларов малко притъпи нападките: "Дистанция - където е възможно. Няма как да направят специални самолети".

"Много яко! Залепени един до друг пътници, брутална климатична инсталация, нискоинтелигентни идиоти, които отглеждат сополи (ама им нЕма нищо). Абсолютен развъдник!", сподели Мария Първанова под поста на Мариана Попова.