Мариана Векилска призна: Да, имам нов мъж!

Тв звездата най-накрая е срещнала мъж на нейната възраст

Нещо за четене
18:37 - 04 Декември 2020
7300
Мариана Векилска призна: Да, имам нов мъж!

Мариана Векилска сияе от щастие. Тв звездата освен с нова работа в БНТ, може да се похвали и с нова любов. Самата тя е информирала в профила си във фейсбук, че вече не е самотна, и има мъж до себе си, дори е променила статуса си на “обвързана”.

Мариана отказва да разкрие самоличността на мъжа. Единственото, което коментира, е: “Чувствам се щастлива и обичана, но не искам да давам поводи за излишни коментари по този въпрос”. Решила е да държи личните си отношения далеч от публичното пространство, след като претърпя две сериозни разочарования в любовен план.

Разводът й със Симеон Колев все още е болезнена тема и за двамата. Докато Векилска изглежда, че сякаш е преодоляла горчивината, Симо все още не се изказва особено ласкаво по неин адрес. Факт е, обаче, че напоследък комуникацията помежду им се е подобрила в името на сина им Момчил. Всъщност тийнейджърът беше основната причина Векилска да зареже работата в Брюксел и да се върне у нас, за да изпълнява майчинските си задължения, след като бившият й многократно я обвини в нехайство.

В светските среди вървеше и мълвата, че водещата е преживяла бурна афера с Калин Врачански, който към днешна дата е щастливо обвързан. Мариана, която скоро ще стане на 47, пък най-накрая е срещнала мъж на нейната възраст. Всичките й партньори досега бяха по-млади от нея и рано или късно разликата им създавала проблеми.