Мариела Нордел: На Гатьо от "Игри на волята" му е микроскопичен!

Пробвала съм с такива батки - никога повече - закле се кулинарката

Шоу
14:00 - 20 Септември 2023
10162
Мариела Нордел: На Гатьо от "Игри на волята" му е микроскопичен!

Най-нелепият участник от шоуто "Игри на волята" - Гатьо, продължава да става за посмешище в национален ефир. В един от последните епизоди се видя как не може да приеме факта, че вече е в женския отбор, а в същото време се наложи крехката Виктория да го издърпа от водата. Той показа, че не може да плува и че напомпаните му мускули за нищо не стават.

Подигравките към Гатьо са много, меметата в социалните мрежи с негово участие също. Но кулинарката Мариела Нордел, позната ни от "Мастър Шеф", тотално го закопа с думите си и едва ли Гатьо ще събере сили скоро да се покаже пред хора. 

Якият мъжага е та*акът на сезона

"Не обичам такива тв шоута тип "Бързи, смели, сръчни", освен, ако не са за деца до 13 години, но този сезон на "Игри на волята" приятно ме изненада! Ако бях с 35 години по-млада, със сигурност щях да се запиша, защото много ме кефят такива нацепени батки кат' тоя Гатю, а като го метнеш във водата е съсел. Мушкат протеини през два часа, напомпал е мускули, а сила няма.... За в леглото да не говорим - пробвала съм ги тия и там не повтарям", коментира Мариела слабото представяне на Гатьо в последната битка.

Гатьо засега се представя като типичен Ганьо, от тия, дето набиват кебапчета пред пилона в Рожен. Може обаче да покаже и друго лице в играта, остава да разберем.