Мария Бакалова играе лесбийка в хоръра "Трупове, трупове, трупове"

Нашето момиче представи лентата на фестивала в Остин

Шоу
16:21 - 16 Март 2022
3581
Мария Бакалова играе лесбийка в хоръра "Трупове, трупове, трупове"

Тази седмица в рамките на фестивала "Юг-югозапад" в Остин, Тексас се състоя премиерата на най-новия филм с участието на българската сензация Мария Бакалова. Проектът носи заглавието "Трупове, трупове, трупове" и както е видно от заглавието, принадлежи на хорър жанра.

Българката долетя от Лос Анджелис, където присъства на церемонията “Изборът на критиците“. На червения килим Бакалова присъства с ефектен тоалет - яркочервен костюм с минипола. На събитието присъстваха и други звезди от лентата, сред които са Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс, Рейчъл Сенът, Лий Пейс и режисьорката Халина Рейн.

Сюжетът на лентата представя историята на група младежи, използващи упойващи вещества, които решават да си направят купон в отдалечена вила при заплаха от идващ ураган. Бакалова влиза в ролята на лесбийката Бий, която се опитва да се впише в приятелския кръг на любимата си. Замаяни от наркотиците, младежите решават да започнат опасната игра на "трупове". Всичко за играчите се обърква обаче, когато сценарият на играта се оказва прекалено реален.