Мария Бакалова се връща в България

На 6 юли феновете на звездата ще имат възможност да се запознаят с нея на живо

През ключалката
10:32 - 13 Юни 2024
40513
Мария Бакалова се връща в България

Най-големият фестивал за поп култура у нас Aniventure Comic Con посреща актрисата Мария Бакалова. На 6 юли феновете на звездата, която бе номинирана за Оскар през 2021 и мина по червения килим в Кан преди няколко седмици, заради ролята си на Ивана Тръмп, ще имат възможност да се запознаят с нея на живо. Мария ще има специален панел на главна сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в специална зона в Зала 4.

Ще бъде спазено изричното ѝ желание, да няма допълнителен билет за нейния Meet & Greet, но притежателите на ULTRA билети ще могат да се възползват с предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с талантливата актриса. Мария Бакалова набра популярност покрай ролята си в Борат 2, а след това попадна и във вселената на Marvel, ставайки част от „Пазителите на Галактиката“ 3. Последният покорен връх е ролята ѝ на Ивана Тръмп във филма на Али Абаси „Стажантът“, а по време на панела на сцената ще отговори на всички въпроси на публиката за тези проекти.
 
Друг интересен гост, който ще се качи на главната сцена на Aniventure Comic Con 2024 е Thames Malerose oт Тайланд. Той е третият член на международното косплей жури, който ще има собствен панел, а всички желаещи ще могат да се запознаят с него и да вземат автограф. Мalerose има опит в косплея от 2006 година, а през 2024 г. Thames беше удостоен с наградата за най-добър косплей инфлуенсър на Japan Expo Thailand, което за пореден път потвърждава неговото влияние и значимост в косплей общността.

През годините Thames е бил канен като гост и съдия на множество събития както в Тайланд, така и в чужбина, демонстрирайки своите впечатляващи умения и креативност. Едно от най-значимите му постижения е спечелването на 3-то място на World Cosplay Summit 2022 в Нагоя, Япония, в съвместно участие с Jasper Z. Несъмнено той е един от най-впечатляващите и популярни косплейъри в Тайланд и чужбина. Thames редовно е ангажиран да подкрепя продукти и игри като модел , успешен е като стриймър в социалните мрежи, а освен всичко останало се изявява на музикалната сцена като басист на групата Malerose.