Мария Бакалова стана лице на Dior (Снимки)

От премиерата на „Борат 2” вече минаха няколко месеца, но интересът към родната актриса не само не стихва, а дори напротив – става все по-голям

Стил
16:56 - 28 Януари 2021
7804
Мария Бакалова стана лице на Dior (Снимки)

Мария Бакалова определено успя да сбъдне американската мечта и целият свят разбра за нея благодарение на ролята й в „Борат 2”. От премиерата на филма вече минаха няколко месеца, но интересът към родната актриса не само не стихва, а дори напротив – става все по-голям. И докато наградите се трупат една след друга, Бакалова получи още едно признание, за което много нейни колеги могат да й завидят.

Актрисата позира в тоалет, съчетание от къси червени панталони и прозрачна риза с анималистичен принт. А пред  Vogue признава, че да носи точно тези дрехи е едно от най-страхотните преживявания в живота й.

Фотосесията е специално за Бакалова, а камерата харесва увереността, с която позира. Българската звезда в Холивуд успя да впечатли всички не само с актьорска игра, но и със своя усет към модата. Тя многократно позира в стилни тоалети, подбрани внимателно за нейните медийни изяви. Сигурни сме, че кадрите за Dior са повече от добро начало на силното й присъствие в света на модата, който така й харесва.