Мария Игнатова и Нойзи на меден месец в Швейцария (Снимка)

Новини
12:49 - 22 Октомври 2021
4240
Мария Игнатова и Нойзи на меден месец в Швейцария (Снимка)

Мария Игнатова най-после показа къде е изчезнала. Блондинката, която се крие под маската на Заекът, е заминала на меден месец в Швейцария, става ясно от снимките й в инстаграм. Кадърът е от езерото Лугано, на броени километри от границата на алпийската държава с Италия.  

Припомняме, че бившата на Димитър Рачков вдигна сватба с Ивайло Цветков - Нойзи. Двамата сключиха брак преди месец. След това бе разкрита, че е Заекът в "Маскираният певец". Тя изпълни „По-полека" на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, като в началото на песента не си пролича гласът на блондинката, но в припева "лъсна" тембърът на Игнатова, който е трудно да бъде объркан.

В последните два епизода Мария липса от сцената. Миналата събота-на 16.10 един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът и отпадна Порцеланът-Дара Екимова. Тази събота отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, но от Заекът няма следа. Това се случва за първи път в историята на предаването и явно заради Игнатова са си позволили да нарушат регламента.