Мария Игнатова прави свое шоу

Любопитно
14:59 - 29 Януари 2020
5604
Мария Игнатова прави свое шоу

Какво прави Мария Игнатова? Освен "Господари на уеба", водещата подготвя и нещо ново. Феновете й ще имат възможност да я видят в различно амплоа съвсем скоро. Водещата получи покана от един от най-популярните столични клубове да направи свое шоу, което ще се казва "Без Грам ИнстаСрам". Хумористично, иронично и саркастично, разбира се, защото зад него стоят сценаристите на "Господари на ефира".

На 14  февруари Мария  ще превземе сцената на столичен клуб  заедно с колежката си Алекс Раева и специалните им гости  Ненчо Балабанов и Рафи! Заради очаквано големия интерес клубът обяви и втора дата - 15 февруари.

"Омръзнало  ли ви е  от абсурдите, които ни заобикалят? От всички недоразумения и нелепици на родната  ни действителност? От  политици и други лъжци, фалшиви хора, от които на всички ни е писнало?  Вярвам, че един от най-добрите начини да се справим с това са хумора и иронията. Приготвили сме много от тях, обещаваме  шеметни моменти на смях, хубава музика, хумор без цензура и без политическа коректност", споделя подробности от кухнята Мария.