Мария Игнатова разцъфна след Рачков

Блондинката става все по-красива

Нещо за четене
11:45 - 27 Декември 2023
7954
Мария Игнатова разцъфна след Рачков

Мария Игнатова става все по-красива с всеки изминал ден. Блондинката сякаш разцъфна след раздялата си с Димитър Рачков и любовта си с Ивайло Нойзи Цветков. 44-годишната муза на спортния анализатор изглежда по-добре, отколкото когато беше на 30 години, пише в. „Уикенд”. Бившата господарка на ефира направи някои подобрения по лицето и тялото си, но те не са очебийни и изглежда доста естествено.

Последователите на Мария в социалните мрежи също са на мнение, че тя видимо се разхубави в последните няколко години. Тайната на актрисата и водеща е във филъри в скулите и устните, а в челото си има ботокс. Това си личи на снимките й в близък план. Блондинката се разхубави именно благодарение на тези подобрения, разбира се, и от любовта на Нойзи към нея.

Блондинката сияе с Нойзи и си личи, че го обожава

В целия свят се коментира как да обичаме лицето и тялото си такива, каквито са, а родните звезди все повече залитат по пластичните корекции. Като не спират ежедневно да ни учудват с нов и по-смел тунинг. Страхуваме се, че както е тръгнала, Мария Игнатова е на крачка да се пристрасти към интервенциите особено като вижда положителния им ефект.

Чаровната блондинка винаги е била ефектна, но след като се раздели с Димитър Рачков стана още по-секси и красива. Тв водещата изглежда и доста щастлива, въпреки проблемите на Нойзи с алкохола и шофирането му в пияно състояние. Преди няколко месеца жената на Ивайло Цветков показа и нов бюст, дело на пластичната хирургия. Блондинката сложи най-малкия размер гърди, които й стоят доста естествено, но все пак се забелязват, защото преди беше абсолютно плоска.

На подобренията по блондинката се радва мъжът й. Бившият й Димитър Рачков не успя да види тунинга по лицето и тялото на Мария.

„Сигурно не е била щастлива с Рачков. С него имаше изтощен и нервен вид. Откакто е с Нойзи, си личи, че наистина е много влюбена, повече тя в него, отколкото той я нея. Много го обича, щом си го прибра дори след пиянската изцепка. Не спира да пуска снимки с него и да го хвали по интервюта. Жената разцъфва, когато се чувства обичана и единствена” – коментират в социалните мрежи.

Игнатова и Рачков изкараха заедно 5 години

Припомняме, че Мария и Рачков сложиха край на връзката си в края на 2018 г., след като изкараха близо 5 години заедно. Малко по-късно блондинката се залюби с някогашния главен редактор на списание „Егоист” и бързо се омъжи за него. И двамата имат деца от предишни свои връзки. Нойзи е баща на 13-годишната Ана, а Мария Игнатова отглежда 15-годишния си син Виктор от брака й с ресторантьора Петко Димитров. Бившата господарка на ефира и журналистът не искат повече деца и не мислят в тази посока. Двамата успяха да закрепят брака си след пиянската изцепка на Нойзи, който бе спипан да шофира с 2,12 промила алкохол и двамата с блондинката бяха пред развод, но си дадоха нов шанс.