Мария се развежда за трети път, изтърпя Миро Дзвера точно 7 месеца

Първият брак на фолкаджийката с Димитър Андонов издържа 5 години, а вторият - с Християн Гущеров, просъществува три

Шоу
10:00 - 22 Юли 2022
13836
Мария се развежда за трети път, изтърпя Миро Дзвера точно 7 месеца

Мария и съпруг №3 Мирослав са пред развод само седем месеца след сватбата, пише най-тиражният столичен седмични "Уикенд". Заралийката и бизнесменът се изпокарали след последната им обща почивка в Гърция. Отварачката заливаше мрежата със снимки и клипове от почивката си, но изведнъж семейството се изпокарало жестоко в южната ни съседка, прибрало се скоростно в България и се очаква всеки момент да подадат документи за развод.

Не е ясно каква е причината, като една от версиите е, че някой е кръшнал от брачното ложе. Второто предположение е за децата на Миро, които така и не могли да приемат новата жена на татко си и постоянно правели номера, въпреки че тя се стараеше да ги хвали по медиите.

"Уикенд" посочва, че Мария е изтрила и всички общи снимки с Миро Дзвера, но в нейния инстаграм профил все още присъстват известен брой фотоси от сватбата, може би за да му напомнят какво изпуска.

Това е трети брак за миньончето, което обяви, че може да се върне в чалгата. Първият е с Димитър Андонов и издържа 5 години, а вторият-с Християн Гущеров просъществува три години. Ако е вярно, че и този приключва, ще е издържал рекордно кратко-7 месеца.