Мария Шарапова показа годежен пръстен

Топ
14:28 - 04 Януари 2021
2308
Мария Шарапова показа годежен пръстен

Мария Шарапова показа огромен годежен пръстен! Красивата тенисистка е една от малкото знаменитости, която не прокле отишлата си 2020 година.

Маша, която вече не е наша, е от хората, които не обичат да се оплакват, а и инстинктът не разочарова рускинята, която в края но годината обяви годежа си. Легендарната тенисистка публикува снимка, в която обобщи личните си постижения.

Първото важно решение през 2020 г. е краят на спортната кариера на някогашната първа ракета в света, при това само няколко седмици преди началото на пандемията.

"Представях си 2020 съвсем различна. Но трябва да признаем, че сме добавили малко красота към трудната реалност. 2020 ми даде смелост да оставя след себе си единствения живот и кариера, които някога съм познавала. Всеки ден съм изненадана как го направих навреме!", написа Шарапова.

На второ място тенисистката поставя годежа "с най-добрия приятел", както сама определя годеника си - британският инвеститор Александър Гилкс, който е и близък приятел на кралското семейство.

Шарапова за пръв път публикува и снимка на годежния си пръстен. И заслужава да се отбележи, че най-модерният диамант с правоъгълна форма сега може да засенчи бижутата на повечето знаменитости.

Превод и редакция: DarikNews