Марс и Юпитер се срещат днес, готвят чудеса

Топ
14:07 - 14 Август 2024
703
Марс и Юпитер се срещат днес, готвят чудеса

Kа 14 август огненият Марс и планетата на късмета Юпитер ще се съберат в знака на зодия Близнаци, създавайки силна вълна от енергия.

Юпитер разширява, каквото и да докосне, така че тук получаваме разширяване на енергията на Марс. Марс е известен като планетата на войните, той олицетворява увереност, смелост и предприемане на действия.

Марс и Юпитер, които се събират в Близнаци, ще ни накарат да се чувстваме смели, когато става въпрос за комуникация и изразяване на себе си. Ако сме се въздържали, може да решим най-накрая да променим това. Важно е обаче да действаме с известна предпазливост, за да не кажем или за да не направим нещо, за което ще съжаляваме на по-късен етап.

Марс понякога може да ни направи импулсивни и можем да действаме емоционално в дадени ситуации. Ето защо трябва да внимаваме в действията си към другите. Бихме могли да се възползваме от тази енергия, за да подхраним мотивацията си.

Независимо дали търсим разширяване на перспективата си или искаме да сбъднем мечта, цел, проект, Марс и Юпитер в Близнаци ще ни дадат възможност да превърнем стремежите си в реалност.

Още на 20 юли Марс премина в знака на Близнаци. Но сега ще обедини енергиите си с Юпитер, създавайки импулс и вдъхновение, особено в областта на комуникацията и интелектуалните занимания. Не само ще имаме желание да учим нови неща, но и да споделяме идеите и мислите си с другите. И въпреки че към този момент Меркурий е ретрограден, ще можем да се възползваме от енергията за растеж, която ще ни зареди.

А ето какво казва за съвпада на Марс и Юпитер днес топ астрологът Николай Радев: 

"Има една сила, която кара хора, животни и всички природни стихии да напредват, да преодоляват и да завладяват. А има и друга сила, която раздухва вяра и ентусиазъм до небесата и прави осъществимо и невъзможното. И когато двете сили действат заедно и задружно, туй значи че на Небето се съединяват Марс и Юпитер, както от няколко дни вече се случва. Точният момент на съединението пък (конюнкция) е на 14.08-2024, в 18:21 ч. българско време,

а резултатите на земята от това небесно сътрудничество могат да граничат с чудеса, но могат да задвижат и опасни стихии!"