Марта Вачкова и Владо Пенев въртят любов на Власинското езеро

Топ
17:30 - 11 Януари 2023
12765
Марта Вачкова и Владо Пенев въртят любов на Власинското езеро

Мартина Вачкова и Владимир Пенев продължават да пръскат щастие и да се радват на любовтата си връзка, макар и вече не в първа младост. Когато имат възможност, двамата винаги пътуват и не държат да има голяма компания с тях.

Двамата отскочиха до Власинското езеро, намиращо се край сръбския град Сурдулица. Водната територия винаги е била притегателно място за доста нашенци, особено когато времето е прекрасно.

Е, сега не се радваме на най-хубавите атмосферни условия, но когато в душата има любов и топлина, нищо друго няма значение. 

Марта Вачкова публикува в социалните мрежи селфи с Владо Пенев, демонстрирайки усмивки и добро настроение.

Владимир Пенев е мъжът, за когото Марта съжалява, че не се е омъжила, когато са стари гаджета. След края на връзката им те остават много добри приятели. И така до днес. Често актьорската двойка прекарва насаме даже уикендите си, както и сега. Най-често Вачкова и Пенев се уединяват на наследствената вила на актрисата в село Бойковец, сгушено в дивна местност сред Етрополския Балкан.

С тях често са и децата им, макар че Рада - щерката на Мартина е почти 10 години по-малка от Яна, дъщерята на Владо. Актьорът също е  разведен и живее сам.

Любовта между Марта и Владо е минало, приятелството им – вечно.

“Не се ожених за него, защото съм луда, луда! Той е моногамен човек, отдаден само на жена си и детето си. Страхотен домошар, къщовник”, посипа с пепел преди време косите си Мартина Вачкова за пропуснатия шанс от студентските години във ВИТИЗ в края на 70-те.