Марта Вачкова: Мъжът ми ме унижаваше пред дъщеря ни!

Нещо за четене
11:20 - 30 Април 2019 (обновена)
36580
Марта Вачкова: Мъжът ми ме унижаваше пред дъщеря ни!

Тя е лице от екрана - хората са свикнали да е усмихната, да е ведра, готина и да ръси майтапи. Да, но какво се таи в душата на Марта Вачкова?

За нейния живот се знае малко, за личния става дума. Много често може да бъде видяна с дъщеря си Рада, а двете са привързани много една към друга. И има защо, не само защото са майка и дъщеря.

Марта Вачкова призна, че семейният им живот с Радостин Миладинов е бил ад, меко казано. Тя е била системно тормозено от него, а в последствие нещата стигат и до съд.

Марта Вачкова с Радостин Миладинов по време на краткия им брак

"Тормозеше ме, дори когато дъщеря ни Рада беше станала пълнолетна. Лошото е, че всичко това се случваше пред очите на детето", откровена е Марта.

Бракът между Марта и Радостин просъществува 8 години, през които много нейни приятели я увещавали да го напусне, тъй като тя се надявала, че нещата ще се оправят след раждането на Рада.

"По едно време събрах сили да го напусна, но тогава проблемите се засилиха - непрекъснато ме тормозеше по телефона, заплашваше ме, създаваше всевъзможни проблеми - признава Вачкова. - За капак на всичко нито плащаше за издръжката на детето, нито се съгласи да подпише декларация, с която да мога да извеждам дъщеря ни навсякъде в чужбина".

Напрежението ескалира дотолкова, че двамата започнали да се обиждат на публични места. Това рефлектирало и върху психиката на Рада, която така или иначе не могла да се наслади на бащинско присъствие на абитуриентския си бал.

"Знаете ли, боят е нищо в сравнение с психическия тормоз, на който бях подложена с години. Постоянно имаше упреци към мен, че не съм добра майка, че не се грижа за къщата, не мога да готвя, едно нещо не мога да направи като хората и т.н.", завършва с тъга Марта Вачкова.