Мартин Карбовски с уникален поздрав за Слави

Журналистът отправи пожелания към Дългия с нестандартни откровения и специално интервю

Новини
16:25 - 19 Октомври 2024
3910
Мартин Карбовски с уникален поздрав за Слави

Мартин Карбовски поздрави рожденика Слави Трифонов, който вчера стана к на 58 години. Ето какво написа журналистът за Дългия:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАВИ!
Слави Трифонов е една от причините да се срещаме с вас на екрана. Може да кажете всичко за него, но аз оставам признателен на него и Любо Дилов за телевизията, в която попаднах от немай къде. Затова - по мило със Слави. Той дотук свърши нещо, което е по силите на единици - извади своя и на другите хора талант и ви ги представи по правилата на шоубизнеса. Гигантски първопроходчески труд - основно това е Слави. И той още не знае колко е гениален в това да организира таланти на място, където талантите са пияни, а организацията е дебелата жена на партийния секретар. Вездесъщ за цяло едно поколение. Ужасно е да се общува с него - той, мисля че мрази софиянци и е остър като комически студ. Но неразказаните добрини, които е направил и музиката, която прави, ще са неръкотворния му паметник, а намусената му физиономия ще е омекотена от бъдещите ръце на каменоделеца. Времето е каменоделеца, ше видите.
Оценете и нашият упорит труд - от нулата - за по малко от две години, давайки си трифоновски зор, накрая имаме интервю със Слави и обещания за още такива. В коментарите е интервюто и се абонирайте и поканете още хора да ни оценят.


Тези, които са нещо разочаровани от политиката, да знаете - политиката не може да убие артиста, дори и да се опитва. А Слави е артист. С цялото дуенде от махалата, с целият труд като айсберг, с цялата смелост като революция. И драматизма на Големия човек, който често е руган от своите съвременници живеещи в приятната анонимност на нищото. Приятно гледане.
П.П. А, и освен това - в интервюто той говори чудесни неща за Лили Иванова, надявам се тя да ги види:))