Мартин Михайлов: Управляващите се пазеха за изборите и създадоха хаоса с тестовете на децата в училище

Тъкмо и децата ще се научат на отговорност, заяви промоутърът

Новини
17:05 - 14 Ноември 2021
1746
Мартин Михайлов: Управляващите се пазеха за изборите и създадоха хаоса с тестовете на децата в училище

"Това с отказа на родителите да тестват децата си съвсем не го разбирам. Няма оправдание за такава безотговорност и нехайство. Хем присъствена форма, хем против онлайн обучението, хем против тестването. Как де стане?", взе отношение по наболялата тема Мартин Михайлов - управител на едно от големите и оболтни нощни заведения в столицата - "Строежа" и "Терминал 1".

"Ясно е, че тестването дава най-добрия (може би единствен) шанс децата да се завърнат в училище - чрез съвсем елементарна грижа за възможно най-безопасна среда. Както е и ясно, че присъствената форма без мерки влияе драстично на статистиката на заболеваемост в негативен план. Аз бих се радвал на тази възможност. Тъкмо и децата ще се научат на отговорност. Тепърва ще има да се сблъскват с проблеми със здравето.

Откъде се появи тази криворазрана чест и борба за "права" и против дискриминация у иначе общество, което постоянно е в среда на ежедневна манипулация, корупция и всякакви други несправедливости - включително масово участва в тях, не мога да си обясня, освен с дълбоко и отдавна наследени и насадени комплекси?

Разбира се, няма как да простим провалената кампания от страна на правителството и това, че не стартираха разяснителни процедури на всички нива още от средата на лятото. Това с училищата например, както и със зелените сертификати за определени обществени места, беше пределно ясно, че ще се случи. Но не, те се пазеха за изборите и стигнаха неминуемо до момента на вземане на решения от днес за утре, а това отново шашна и хвана масата съвсем неподготвена. Което не и звинява масата, но все пак...", написа в профила си във Фейсбук Михайлов.