Мартина Ганчева се жалва: Дадох много, а ме изгониха от Нова!

Нещо за четене
13:01 - 14 Юни 2021
6663
Мартина Ганчева се жалва: Дадох много, а ме изгониха от Нова!

Мартина Ганчева е жестоко обидена на Нова тв, след като беше обявено, че "Събуди се" вече ще се води от Марина Цекова. Журналистката е била уволнена от работодателите си, а самата тя никак не е искала да се отказва от мястото си в сутрешния блок.

Мартина не можела да си намери място от яд, че са я махнали, твърдят от обкръжението на къдрокоската, която в момента си търси работа, научи Lupa.bg. Бившата тв водеща се ожалила, че се е раздавала като за последно, а накрая за благодарност са я изгнили като мръсно коте. 

Тези дни Ганчева се сбогува със зрителите от личния си профил във фейсбук, като от думите й си личи тъгата й.

"Скъпи приятели! И любими зрители! От този уикенд няма да се будим заедно! Вярвам и се надявам, че ще ме запомните така! С усмивка! Това бяха най-трудните, но и най-интересните и вълнуващи 2 години и 9 месеца от живота ми! Не съжалявам за нито един миг! Дадох много, научих много, получих много! Благодаря на NOVA за уникалната възможност и огромната трибуна. Тук пътищата ни се разделят! Време е за нови хоризонти! Бъдете здрави!", написа Ганчева.

От ефира на Нова като водещ слиза и Лора Инджова, която не успя да замести подобаващо Аделина Радева, която пък се върна в БНТ. Затова Лора се връща отново като репортер в Нова, а до Виктор Николаев всеки делник в "Здравей, България" ще гледаме друго старо лице на телевизията – Мирослава Иванова.