Мартина Вачкова отново надебеля

Любопитно
12:11 - 27 Февруари 2020
1270
Мартина Вачкова отново надебеля

След като успя да отслабне с над 20 килограма и да се разхубави, Марта Вачкова отново започна да трупа сланинки, забеляза Lupa.bg. Актрисата вече е върнала 7 килограма и не може да удържи покачването на теглото си. 

През годините Вачкова неведнъж е признавала, че цял живот се бори с наднорменото си тегло. Тя успя да свали кила с диетата „Зоната“. За съжаление се е появил йо-йо ефект и любимата на Владо Пенев отново трупа сланини към и без това закръглената си фигура.

Преди около 4 години актрисата мина на специален режим „хранене в Зоната”, с който успя да се раздели с доста от излишните си килограми. Той обаче е много сложен и изисква непрекъснато изчисляване на калории, съотношения между типовете храни и не на последно място – готвене. За да ѝ бъде по-лесно, Марта си поръчваше дневното меню в специален ресторант, който се грижеше за хранителния ѝ режим. На същата схема мина и приятелят ѝ Владо Пенев. Двамата се придържаха към нея около две години. Говори се, че са се отказали, защото им омръзнало да се съобразяват какво ядат, а и да дават много пари за храна. Сега двамата отново хапват каквото им падне и ефектът е очевиден.