Марто от "Строежа" също атакува: Копейкин е псевдопатриот!

Той е проводник на фалшива информация, заяви Михайлов

Свят
17:02 - 25 Февруари 2022
3704
Марто от "Строежа" също атакува: Копейкин е псевдопатриот!

Мартин Михайлов, известен в музикалните среди повече като Марто от "Строежа", винаги има какво да каже по социални теми и е много активен във връзка с ваксинирането и политиката, която в момента е много актуална.

Михайлов, управител на два от нощните клубове в София - споменатият вече "Строежа" и "Терминал 1", отправи гневна атака срещу Костадин Костадинов.

"Нека не забравяме, че една цяла парламентарна група, начело с лидера си Костадин Костадинов - доказано известен проводник на фалшива информация и псевдопатриот, се обявиха против международното право.

Костадинов открито лобира за интересите на чужда държава - в случая Русия, маскирайки го като български интерес, като обяви, че нищо не дължим на Украйна, защото не е част от НАТО. И не сме длъжни да следваме другите държави от НАТО и ЕС.

Едва ли не излиза, че нищо нередно не се случва в момента. И ако повечето русофили стъпваха на Минските споразумения, то вече открито е ясно, че Русия всъщност напада Украйна.
В 21 век една европейска държава напада друга, а български депутат взима страната на нападателя. Също - това, че САЩ била навлизала досега в много държави, че била разполагала военни бази в страни, членки на НАТО, няма общо с апетитите на Русия към Украйна и не е оправдание за началото на тази война. Но срам за "Възраждане", срам и за БСП. И аз се срамувам от тях", написа в профила си Мартин Михайлов.