Мързеливите тризначки просят в Лондон

Топ
16:59 - 13 Август 2020
6776
Мързеливите тризначки просят в Лондон

Две от тризначките, които станаха известни покрай "Биг Брадър", живеят  от просия. Вяра и Надежда Станчеви, които се представят с "английските" си имена Хоуп и Фейд, не спират да молят за пари, като дори и във фейсбук пишат прочувствени постове, та да вземе някой да се излъже да им даде "стотинки", видя Lupa.bg.

Наскоро Надежда Станчева призна в личния си фейсбук профил, че буквално бедства в Лондон и директно помоли за пари. Но за неин ужас - по-голямата част от коментарите под поста й са иронични и откровено подигравателни. Мързеланата явно не желае да се хване на работа, а настоява хората да й "помагат от добро сърце".

Надка не крие, че благодарение на мъже се облича в скъпи дрехи. Македонките по цял ден седят около скъпите магазини в Лондон и чакат богаташи, които да се излъжат да им купят маратонки за 80 паунда, като пише самата Ноуп, оправдавайки се, че марковите обувки са били със 70% намаление.

"Не сте научени да работите а напротив, само да прахосване пари", пише млада жена под постовете на Надежда в социалната мрежа.

Междувременно, както е известно отдавна, сестрата на Надежда - Любов Станчева, която също живее в Англия, не спира да демонстрира охолния си живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува, се радва на просторно и уютно жилище в престижен лондонски квартал, където отглежда 1-годишната си дъщеричка заедно с половинката си и всеки ден публикува снимки, с които да дразни сестрите си