Маша Шарапова просълзи своите: Ваша съм!

Новини
20:10 - 13 Януари 2021
3437
Маша Шарапова просълзи своите: Ваша съм!

Руската тенисистка Мария Шарапова просълзи руските си фенове, след като разкри защо все още няма американски паспорт, макар от години да живее в САЩ, което настрои сънародниците й срещу нея.

33-годишната Маша постоянно е обект на злобни атаки от свои сънародници за това, че е обърнала гръб на родината си. Сега обаче бившата половинка на Григор Димитров обърна представите за себе си с последното си интервю.

"Ако исках, досега щях вече да имам американски паспорт. Но никога не съм имала нужда от това и дори не сме го обсъждали с членове на семейството или екипа ми. Русия живее в мен и не искам да я заменям за нищо. Аз съм родена там, имам руски манталитет и всичко в мен е руско. Затова реших да остана гражданин на Русия, макар да не живея там", обясни Шарапова. 

Бившата приятелка на Григор Димитров сложи край на професионалната си тенис кариера.

Сегашният избраник на Шарапова Александър Гилкс е британски бизнесмен, чийто основен бизнес е свързан с търговия на изкуство. За него това ще е втори брак, след като през 2016 г. се разведе с дизайнерката Миша Нону, която е известна като дамата, запознала Принц Хари и Меган Маркъл. Освен това Александър е приятел и съученик на принц Уилям от колежа Итън. Според светски хроникьори Александър Гилкс поддържа приятелски отношения и с принц Хари.

Преди време Шарапова беше сгодена и за словенския баскетболист от НБА Саша Вуячич.