Маските на Мегз за по 5 кинта - пълно менте

Общество
16:00 - 13 Април 2020
9106
Маските на Мегз за по 5 кинта - пълно менте

Зъбатата дизайнерка от Раковски Мегз беше сред първите родни бизнесмени, решили да изкарат някой лев покрай пандемията от коронавирус. Миглена Каканашева пусна на пазара няколко колекции с бутикови маски за предпазване от заразата на баснословни цени, но според опарили се потребители продуктите й са не само долнокачествени, но и опасни за здравето, защото не осигуряват никаква защита, а само подвеждат излъгалите се да си ги купят.

Ето какво написа една ужилена столичанка в култовия форум на БГ-мама:

Здравейте, момичета! Искам да предопредя всяка от вас, която иска да си закупи маска от МЕГЗ - недейте! Маските не стават за нищо... 45 лв хвърлени на вятъра за най-лошата покупка през живота ми! Не стига, че ми объркаха поръчката, а и маските за нищо не стават.... Правят маски с материал, който е за еднократна употреба, а те го представят за многократен! След първото използване на маската, излизат влъкна, който дразнят и я правят неизползваема. Отгоре на маската се получава дупка, следователно никак не защитава, а за тънките ластиците от които болят ушите, изобщо да не говорим............

Мегз и бизнесменът Румен Рончев се разделиха още в началото на годината и зъбатата дама понесе доста сериозен финансов удар, което по всяка вероятност е причината да се опитва да "избие" някой лев покрай коронавируса.

Миглена Каканашева споделя пред близки, че още през декември е открила финансови липси в общите си фирми с Рончев. Когато му поискала обяснение, той скалъпил някаква история за забавени плащания, но така и не възстановил сумите, които щипнал от дамата от Раковски. "Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга", твърди Мегз.