Масовият убиец от мола в Сидни бил мъжка проститутка

40-годишният Джо Каучи предлагал услуги в секс сайтове, страдал от проблеми с психичното здраве

Новини
14:35 - 15 Април 2024
4220
Масовият убиец от мола в Сидни бил мъжка проститутка

Убиецът с нож, извършил клането в търговския център в Сидни, е имал таен живот като ескорт, предлагащ сексуални услуги онлайн на мъже и жени, съобщава „Дейли Мейл“.

Разследване на медията разкрива нови подробности за Джо Каучи, който уби шестима души и остави деветмесечно бебе да се бори за живота си след нападението с нож в събота.

Жертвите бяха заклани по време на нападението в мол в Сидни, преди Каучи да бъде застрелян от жена полицай.

В онлайн биографията си Каучи описва себе си като „атлетично изглеждащ 39-годишен мъж“ със седалище в Сидни, който търси „забавно време“ – и

предлага разнообразни „услуги при затворени врати“.

40-годишният убиец изкарвал пари от секс с мъже и жени

След като идентифицира Каучи като човека, който стои зад нападението с нож в събота, помощник-комисар Антъни Кук каза, че той е бил известен на полицията и е „много ясно“ че

страда от проблеми с психичното здраве. 

Семейството на убиеца излезе с изявление чрез полицията в Куинсланд, в което се казва, че той е имал проблеми с психичното здраве откакто е бил тийнейджър.

„Действията на Джоел бяха наистина ужасяващи и ние все още се опитваме да разберем какво се е случило. Той се бори с психични проблеми от тийнейджър.“, споделят от семейството му. 

Според профилите му в социалните медии Каучи е израснал в Тувумба и твърди, че работи като учител по английски език.

Той беше ентусиаст сърфист и миналата седмица питал в група във Фейсбук дали някой би искал да се срещне с него за сърф в Бонди.

Убиецът с нож зад ужасяващото намушкване в Сидни, причинило смъртта на шестима души, е идентифициран като 40-годишният Джоел Каучи