MasterChef 7 започва с люта битка

Нещо за четене
16:05 - 23 Февруари 2021
2215
MasterChef 7 започва с люта битка

Вълнуващ и изключително оспорван старт на новия, седми сезон на "МasterChef" очаква зрителите на bTV на 23 февруари от 21.00 часа. Кастингът за кулинарното шоу за първи път ще се проведе под формата на битка между участниците.

В предишните издания всеки от кандидатите за титлата "MasterChef" на България и за голямата награда от 100 000 лева се представяше самостоятелно пред авторитетното жури. Сега градусите на напрежението се вдигат и хоби-готвачите ще влязат в директен сблъсък. Групирани по двама, трима или четирима според ястието, което искат да покажат и разделени в различни кулинарни категории - риба, свинско, десерти, специалитети от чуждестранната кухня и други, талантите ще се борят помежду си. Най-добре представилият се във всяка група ще получи одобрението на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу и ще си тръгне с мечтаната бяла престилка, която ще му осигури място в състезанието.

Във вторник вечер познания, умения и въображение в кухнята ще покажат фотографка, касиерка, учителка, програмист, маркетинг специалист и дори 18-годишен ученик. На кастинга ще се явят и кулинарни инфлуенсъри, които мечтаят да надградят способностите си и да получат професионално признание. Всеки от тях ще разкаже вълнуваща история, която го е довела в "МasterChef" и ще покаже какво може, подкрепян от близките си.

Седмият сезон на кулинарното шоу ще изправи всички одобрени участници пред предизвикателства, които ще ни отведат на пътешествие към далечни и екзотични дестинации, до които не можехме да се докоснем през последната година. Всяка вторник и сряда вечер по bTV хоби-готвачите ще представят разбирането си за храната като удоволствие, чрез което различните национални кухни изразяват себе си. "Гид" в първокласното пътешествие из разнообразни култури, традиции и региони ще бъдат ястия от Швеция, Египет, Русия, Япония, Мексико и много други държави. Заедно с хоби-готвачите зрителите ще опознаят чуждестранни продукти и подправки, ще открият непознати вкусове и ще преживеят нови емоции