Мат за генерала: Нона Йотова се събра с бащата на сина си

Легенди
17:00 - 28 Януари 2021
66318
Мат за генерала: Нона Йотова се събра с бащата на сина си

Отдавнашната мълва за изстиването на отношенията между скандалната червена депутатка Нона Йотова и благоверният й бивш вътрешен министър Богомил Бонев май ще се окаже истина. Самопровъзгласилата се за певица и актриса дама напоследък е възобновила отношенията си с бащата на единствения си син Йоан - художника Венци Занков и дори му е лобирала за награда от Министерството на културата, научи Lupa.bg.

Това, разбира се, не е сигурно доказателство, че бракът на депутатката с генерала е пропукан, но е факт, че цели 15 години Нона криеше името на биологичния татко на Йоан и отказваше да коментира връзката си с него. Сега обаче с гордост сочи за родител на детето си Венци Занков.

През годините имаше десетки слухове за бащинството на младежа, като най-честият "заподозрян" беше композиторът Дани Милев. После тръгна нов слух, че Йоан е син на бившия партиен лидер и бивш президент на ЦСКА Александър Томов - Лупи, с когото актрисата беше близка покрай партийните дела и песенната агитация. 

На Нона не й липсва ексцентричност...

Йоан беше и за плод на любовната авантюра на актрисата с екзотичния мулат Едмон Скот, танцьор от Коста Рика, който през 1994 г. направи хореографията на авторския й спектакъл "Сянка от сънуване".

Едва преди няколко години Нона обяви официално за биологичен баща на детето Венцислав Занков, който сега е на 58 години и е сред най-скандалните ни авангардисти, много по ексцентричен от самата Нона. Когато детето е само на 6 месеца, Йотова среща генерал Бонев и така прекратява връзката си със Занков.

Художникът е близък приятел с дивия Иво Димчев и е известен със скандалните си пърформънси, в които пие собствената си кръв. Тази есен Занков беше номиниран за Наградата на майстора от Министерството на културата, според наши източници - не без рамо от Нона. Венци обаче не стигна до финалния кръг. Отношенията с бившата му изгора обаче за сметка на това стават все по-близки.

Венци Занков обаче я бие по всички параграфи