Мая Илиева даде 10 бона за гуми

През ключалката
17:39 - 09 Декември 2019
77560
Мая Илиева даде 10 бона за гуми

Мая Илиева се бръкна с 10 000 лева за да купи зимни гуми на бронирания си джип "Мерцедес G класа". Само една от гумите на возилото струва 2500 лева, отделно вдовицата на Жоро Илиев е дала около 400 лева за монтаж, демонтаж, баланс и хотел за гумите, издадоха пред Lupa.bg от обкръжението на фаталната брюнетка.

Разбира се, Мая дала с лека ръка парите и въобще не се стискала за пет цифрената сума. Вдовицата на убития през лятото на 2005 година мафиот е поръчала гумите си директно в завод в Германия, като доставката за каучуковите изделия до София е била безплатна. Комплимент от фирмата към родната богаташка.

Автомобилът на вдовицата на Жоро Илиев е направен по специална поръчка, така че да издържа на множество изстрели от огнестрелно оръжие. Сред другите екстри на превозното средство влизат тъмни стъкла, уреди за нощно виждане, електрически дръжки на вратите срещу похитители, лесно за разгъване приспособление за пукане на гумите на други автомобили.

Огромният звяр на четири колела е решен в черно и е с фабрично затъмнени стъкла, а предните му прозорци не се отварят заради специално поръчаната бронировка. Автоманиаци твърдят, че баровският джип струва поне 300 000 хиляди евро. Брюнетката не го шофира сама, а ползва услугите на шофьор. Понякога красавицата е придружавана и от мускулест бодигард. Бившата манекенка е любителка на високопроходимите машини и открай време шофира джипове вместо спортни автомобили. Още докато Жоро Илиев беше жив, Мая получи първия модел "Мерцедес G класа" и оттогава не е изневерявала на тази модификация. Само подменя старите модели с по-нови разработки на немската фирма.

Мая иска да притежава в гаража си само най-доброто. Вдовицата държи на сигурността на пъти и заради това залага на бронирани джипове. Бившата манекенка дава с лека ръка колосални суми за гуми и поддръжка на играчките си на четири колела.