Мая Илиева с нов мъж

Вдовицата на Главния редовно ходи до имението си в Доминикана

Нещо за четене
17:01 - 18 Юли 2024
2862
Мая Илиева с нов мъж

Мая Илиева най-после реши да излезе на светло. Вдовицата на Георги Илиев се социализира с профил във фейсбук. Акаунтът е действителен и зад него стои самата Мая. Тя е добавила в приятели само най-близките си дружки, пише в. „Уикенд“. 51-годишната брюнетка си е сложила усмихната профилна снимка с екстравагантна шапка.

Илиева се е сприятелила с едва 290 човека, повечето жени. Актрисите Стефания Колева и Катето Евро, бившата тв водеща Наталия Симеонова, дизайнерката Албена Александрова и певицата Мария Грънчарова са само малка част от приятелите на вдовицата на Жоро Илиев.

На 25 август се навършват 19 години от смъртта на Главния. Едва сега Мая се осмели да стане активна в социалните мрежи. Години наред красавицата панически страни от известността и светския шум. След разстрела на боса на ВИС-2 Георги Илиев вдовицата му сведе до минимум публичните си изяви и дълго време живя отвъд границите на родината.

Мая и Жоро

Красивата милионерска наследница на Главния от години крие и кой е мъжът до нея. Последно Мая имаше връзка с варненеца Николай Иванов – Шванца. Двамата приключиха отношенията си през лятото на 2016 г., когато къдрокосата брюнетка бе зарязана от мачото. Варненецът бързо я смени за млада красавица, за която за нула време се ожени. Мая Илиева бе в шок от развитието на отношенията им и се покри от света за няколко месеца. Сватбата на единствения мъж, към когото имаше сърдечни чувства след екзекуцията на Жоро Илиев, я съсипа. Двамата изживяха бурна авантюра, ту се разделяха, ту се събираха, а клюката непрекъснато ги пращаше пред олтара. Вместо това обаче той си взе за съпруга обикновено момиче, макар и доста красиво.

След разлъката Маями, както я наричат галено, се скри в Доминикана, където вдовицата на Главния има огромно имение, придобито още по време на брака й. Резиденцията е огромна и в нея милионерката се усамотява поне два пъти годишно. Към днешна дата красавицата със сигурност не е сама, но вече не иска връзките й да са публично достояние и умело крие мъжа до себе си.