Мая Манолова поиска оставката на Ревизоро

Актуални новини
16:19 - 16 Юни 2020
2110
Мая Манолова поиска оставката на Ревизоро

Министърът на околната среда Емил Димитров-Ревизоро трябва да подаде оставка за днешното си изказване. Строежът на Алепу трябва да бъде спрян. Обяснението, че хотелът е подпорна стена или къщички за птици, трябва да има цена и тази цена е оставката на екоминистъра.

Това обяви днес председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова. Според нея  оставка трябва да подадат и шефът на ДНСК Иван Несторов, както и регионалният министър Петя Аврамова, които също обясняват, че това не е хотел.

По повод презастрояването на Черноморието Манолова каза, че то е пандемично. "Особено на Шофьорския плаж на Алепу, където става дума за приближени на Борисов лица. Проектантът е съпруг на външния министър на ГЕРБ, тези които са издали разрешението са близки до властта", подчерта Манолова.

На въпрос за записа с гласа на Борисов Манолова отговори така: "Този запис показва синтезиран модел на управлението му - никакво уважение към институциите и еднолични решения кой да се удари и кой не. Не разбирам защо жената, която е на най-висока позиция в държавата, не взе отношение към споменаването на името й".