Мъж 10 години крие любимата в стаята си

Жената била обявена за мъртва

Мистика
08:54 - 14 Юни 2021
4412
Мъж 10 години крие любимата в стаята си

Години наред жител на Индия криел от семейството си своята любима в стаята си, съобщава indiatimes.com. Необичайна история се разиграла в село Хайлур близо до Палаккад.

34-годишният Рахман шокирал семейството си, когато разкрил, че от години успешно крие 28-годишната си любовница Саджита в стаята си. Момичето седяло в стаята дни наред и излизало само през нощта, когато останалите жители на къщата спяли. Никой от домакинството на мъжа не я забелязал. Всичко това стана известно, след като влюбените избягали.

Рахман не се появил у дома три месеца и брат му отишъл в полицията. Правоприлагащите органи успели да намерят мъжа и той изумил всички със своята история. Оказало се, че Саджита напуснала дома си в началото на февруари 2010 г., за да живее с Рахман. Влюбените се страхували, че семействата им няма да оценят избора им, затова не казали на роднините за връзката си. Бащата на момичето разказал на полицията за изчезналата си дъщеря, но служителите на реда не могли да я намерят. Затова я сметнали за мъртва, въпреки че живеела само на няколко километра от роднините си.

Според Рахман първоначално той и Саджита се отнасяли към случващото се като към приключение, но след това осъзнали, че нямат път назад - било страшно да признаят на семействата си. Години наред младежът носел храна за момичето в стаята и молел родителите си да не влизат в стаята му, позовавайки се на депресия. Сериозно се заел със защитата на тайната си - като електротехник инсталирал ключалка и няколко електрически проводника, от които близките му получили токови удари няколко пъти, когато се приближили до вратата. Освен това Рахман работел от къщи, за да може сам да се грижи за момичето. Двойката нямала постоянен доход, така че не можела да наеме отделно жилище. В крайна сметка влюбените били изправени пред съд и обявили, че искат да живеят заедно.