Мъж гръмна жена във врата, куршумът го уби

Куриози
08:47 - 02 Август 2022
6557
Мъж гръмна жена във врата, куршумът го уби

Мъж от Тексас умря нелепо от куршум от собствения си пистолет този уикенд, когато прострелял жена във врата.  Предполага се, че 26-годишният Байрън Редмън е застрелял неидентифицираната жена в апартамент близо до блок в медицинския район в Далас, Тексас.

Полицаите реагирали на сигнал за стрелбата. Отзовавайки се, откриват апартамента празен, но намерили отчетлива следа от кръв, водеща към улицата.

Минути по-късно те получават информация от близката болница Parkland Memorial, че и Редмън, и жената са намерени в кола с тежки огнестрелни рани, пише Daily Mail.

Редмън е обявен за мъртъв в болницата. Служителите все още не са разкрили самоличността или състоянието на жената.

Не е ясно дали двойката се е познавала или обстоятелствата около стрелбата, но полицията в Далас потвърди, че анализът предполага, че един и същ куршум е отговорен за раната на врата на жената и фаталното нараняване на крака на Редмън.

„Предварителното разследване установи в апартамента, че мъжът, Байрън Редмън, на 26 години, е прострелял възрастната жертва във врата“, се казва в изявление на полицията.  След това куршумът излиза и улучва Редмън в крака.

Потребителят на Facebook Keyonnah Monae вчера публикува пост, изглежда посветен на мъжа, въпреки че това все още не е потвърдено.

Американецът написа: „Наистина ме нарани с това, Байрън! Все още не мога да повярвам, че това е истина! Просто чакам да получа известие, че се пускаш "на живо", за да можем да си поговорим още веднъж... Знам, че не си зъл по този начин, братовчеде!"

Куршумите често променят леко траекторията си, когато засягат човешко тяло, тъй като ударът с органи и кости поглъща част от енергията на куршума и може да го накара да вземе малко по-различен курс при излизане.

Но е известно, че патроните с нисък калибър, като широко използваните - 22-ри боеприпаси, съвместими с редица пистолети, пушки и други огнестрелни оръжия, рикошират от костите и „отскачат“ около тялото – или траекторията им се променя значително при излизане.

Полицията посочва, че разследването на инцидента все още продължава и не е уточнила огнестрелното оръжие, използвано от Редмън при стрелбата.

Превод: GlasNews