Мъж и жена са задържани за нападение на 66-годишен таксиметров шофьор в Хасково

Новини
12:25 - 20 Септември 2021
1518
Мъж и жена са задържани за нападение на 66-годишен таксиметров шофьор в Хасково

Мъж и жена са задържани за нападение на 66-годишен таксиметров шофьор в Хасково. Това съобщиха от ОДМВР - Хасково. Те са арестувани за нанасяне на телесна повреда.

На 18 септември в 14.45 часа на спешния телефон е получен сигнал, че на булевард „Сьединение“ мъж е нападнал 66-годишен таксиметров водач. Изпратеният на място автопатрул установил, че пострадалият водач е отказал услугата, поради агресивно държане на мъжа и го е помолил да напусне автомобила. В този момент мъжът е извадил нож и го е нападнал, като му е нанесъл прорезни рани в областта на ръката и крака.

Незабавно е сформирана група за издирването на нападателя. В хода на издирвателните действия, 49-годишният познайник на полицията от Хасково и съпровождащата го 53-годишна жена от София са задържани след скандал с друг таксиметров шофьор, който сигнализирал в полицията.

Двамата са заловени при слизане от поредното такси в района на улица „Кърджалийска“. Полицаите са намерили и ножа, използван от мъжа, скрит в района на центъра. Работата по случая продължава, извършват се процесуални следствени действия за пълното и цялостно доказване на престъпната им дейност.