Мъж лагерува пред „Макдоналдс”, за да е първи сутринта

Англичанинът жадувал да купи от любимата храна на петте си деца

Топ
23:59 - 04 Юни 2020
4166
Мъж лагерува пред „Макдоналдс”, за да е първи сутринта

Мъж лагерува пред „Макдоналдс”, за да е първи на сутринта. Англичанинът Рик Доув жадувал да купи от любимата храна на петте си деца.

Той разположил палатката си пред заведението за бързо хранене в родния му град Сътън ин Ашфийлд, което беше затворено заради всеобщата карантина в Англия и за което чул, че ще бъде отворено днес.

Надеждите на Рик обаче бързо били попарени, когато му било казано, че „Макдоналдс” ще отвори вратите си чак в понеделник.

От фирмата смятат да започнат с отварянето на 975 от своите заведения в страната от 8 юни, което означава, че Рик ще трябва да почака още малко за своите бургери.

„Разбрах, че ще отворят чак на 8-ми. Един приятел, чийто брат работи там, ми каза това. Аз съм голям мъж и имам нужда от бургер, жена ми също, както и нашите пет деца, които много ги обичат. За съжаление ще трябва да почакаме още малко. Ще се върна през нощта на 7-и и отново ще опитам да съм първи на сутринта”, сподели Рик.

Обаче Рик не е единствен в желанието си да хапне първи от известната верига. Английските медии споделят за още един фен на известната марка, който разпънал палатка пред заведение в Манчестър.

 

Превод от в. „Сън”.