Мъж след вандалска проява в София: Жалко, че махнаха казармата

Новини
12:38 - 03 Септември 2024
1800
Мъж след вандалска проява в София: Жалко, че махнаха казармата

Анонимен член на групата "Забелязано в София" изрази своето възмущение от постъпка на младежи, които събарят химическите тоалетни в столичен квартал. 

"Ако се чудете, като мен, кой бута химическите тоалетни - ето един от тях – момчето с бялата фланелка. Другите са съучастници, защото просто гледаха и се забавляваха. Ами ако имаше човек вътре?! Не са моите деца да ги възпитавам, а и от горчив опит знам, че няма смисъл аз да се разправям с тях. Оставям ги в социалното пространство. Дано родителите им си ги разпознаят и превъзпитат", написа потребителят на социалната мрежа Facebook. 

Снимки бяха публикувани в групата, а коментарите на гражданите не закъсняха. 

Ето част от тях:

- Тези ще висят по районните, когато пораснат, ще има да подписват и споразумения.

- Родителите им няма да ги възпитат. По скоро някой трябва да ги ошамари, след което да изчака спокойно да дойдат и въпросните родители, за да нашамари и тях.

- Жалко, че махнаха казармата, там щяха добре да ги възпитат старите кучета, щяха да се научат на уважение и дисциплина.

- Има един номер 112 на който се сигнализира когато граждани извършват вандализъм. Няма нужда от лична забележка, органите на реда работят колкото и да не ви се вярва.